top of page

Op de agenda van Feli-X!

Volg een kenniscollege en/of driedaagse specialisatiemodule van Feli-X. Of onze jaaropleiding Specialist Levenshouding!


Kenniscolleges Feli-X

Jaaropleiding Specialist Levenshouding Dé opleiding voor levenshouding en burgerschap ontwikkeling!

Deze jaaropleiding stelt je in staat om toekomstgericht en betekenisvol onderwijs te geven. Helemaal volgens de uitgangspunten van levenshoudingsgericht onderwijs door Feli-X.

Meer informatie en aanmelden kan via deze link Specialisatiemodule Levenshouding (driedaagse module) Levenshouding: een groot woord dat eigenlijk betekent dat je kunt leren om meer jezelf te zijn en vanuit jezelf mag floreren in de wereld. Het klinkt misschien gek maar gelukkig zijn kun je leren. Aan de hand van ons model Doorzien, Doorleven en Doorgeven nemen we je door de laatste wetenschappelijke theorieën op het gebied van geluk, welbevinden en veerkracht. Meer informatie en aanmelden Specialisatiemodule Leren 2.0 (driedaagse module) In deze driedaagse training ervaar je hoe je zelf leert. We laten je kennismaken met de voorwaarden waaronder jij tot optimaal leren komt. Vanuit deze ervaring ben je straks in staat leerlingen op elk niveau te begeleiden in hun leerproces. Het zal je kijk op leren veranderen. Meer informatie en aanmelden

Kenniscolleges op de agenda!

Aanmelden kan via de link naar de website van Novilo.

Ervaring oud-deelnemer

Ik werk met kinderen die enorm in hun hoofd zitten, maar veel moeite hebben met wat ze voelen. Ze willen alles rationaliseren. Maar als ze niet lekker in hun vel zitten, dan zullen ze ook niet tot leren komen. Als je jezelf leert begrijpen, is dat misschien wel de belangrijkste voorwaarde om tot leren te komen."

Meer weten?

Wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op!

bottom of page