top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
Ontwerp zonder titel (9).png

Inspiratie & Praktische tips

Training & Opleiding

www.levensleschallenge.nl

Feli-X Levenslessen voor Ouders

In deze moeilijke periode delen wij graag een aantal levenslessen. Lessen die je kunnen helpen om samen met je kinderen deze spannende tijd zo goed en positief mogelijk door te komen. Samen kunnen wij heel veel!

Wij delen hieronder elke werkdag van  1 januari t/m 19 januari een levensles die jij kan gebruiken in je les. Heel veel plezier in deze lock-down met de levenslessen van Feli-X 

Levenslessen voor Ouders

PhotoCollage_Feli-X_2.jpg

Wat doet Feli-X?

Feli-X geeft trainingen over levenshouding, vaardigheidsonderwijs en innovatie in het onderwijs. We streven naar gelukkige leerkrachten en gelukkige kinderen, omdat gelukkige mensen nou eenmaal succesvoller zijn. Eén van de uitgangspunten van de trainingen is positieve psychologie; we gaan uit van het uitbouwen van kwaliteiten en talenten in plaats van het kijken naar beperkingen. Feli-X zorgt er door begeleiding en training voor dat scholen en leerkrachten de overstap kunnen maken van het huidige, traditionele onderwijs naar het onderwijs van de toekomst.

Feli-X werkt graag samen. We werken in het bijzonder samen met onze eigen ‘broertjes en zusjes’ Novilo B.V. en School of Understanding Amstelveen.

Ons aanbod van opleidingen en trainingen is ook te vinden op de website van Novilo

"Blijf negatief in deze tijd. Met een positieve levenshouding"

bottom of page