• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Levensles #8

Complimentenmuur

Hoe vaak geven jullie in huis elkaar een complimentje? Wordt er vooral gekeken naar wat er niet goed gaat of vooral naar wat er wel goed gaat? Door bewust aandacht te besteden aan het geven van complimenten wordt het steeds makkelijker om te doen. Als je de complimenten verzamelt op een wand, wordt iedereen er bovendien steeds aan herinnerd. Kijk eens wat het doet met de sfeer in huis!

Wat doet Feli-X?

Feli-X geeft trainingen over levenshouding, vaardigheidsonderwijs en innovatie in het onderwijs. We streven naar gelukkige leerkrachten en gelukkige kinderen, omdat gelukkige mensen nou eenmaal succesvoller zijn. Eén van de uitgangspunten van de trainingen is positieve psychologie; we gaan uit van het uitbouwen van kwaliteiten en talenten in plaats van het kijken naar beperkingen. Feli-X zorgt er door begeleiding en training voor dat scholen en leerkrachten de overstap kunnen maken van het huidige, traditionele onderwijs naar het onderwijs van de toekomst.

Feli-X werkt graag samen. We werken in het bijzonder samen met onze eigen ‘broertjes en zusjes’ Novilo B.V. en School of Understanding Amstelveen.

Ons aanbod van opleidingen en trainingen is ook te vinden op de website van Novilo

"Blijf Negatief in deze tijd. Met een positieve levenshouding"

Feli-X

Toekomst X Onderwijs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Feli-X

Europalaan 400, 3526 KS Utrecht
+31 (0) 88-208 0800
info@feli-x.nl

© 2020 by Feli-X Onderwijs. Proudly created with Wix.com