top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
101897_transparant-2.png

Levensles #7

Dankbaarheid

In deze spannende tijden zijn mensen snel geneigd om het negatieve te zien. Dat is niet zo gek, want zo zijn onze hersenen voorgeprogrammeerd: die moeten ons voorbereiden op gevaar. Maar kijk eens of je met jouw gezin kunt kijken naar de geluksmomenten in deze situatie. Waar zijn jullie dankbaar voor? Wat is er wél fijn? Misschien iets dat er juíst nu is, of wat nog wél is en kan? Dankbaarheid wordt namelijk gezien als een van de belangrijkste sleutels tot het vergroten van je welbevinden.Bekijk de les die we gemaakt hebben over dit onderwerp hieronder!

PhotoCollage_Feli-X_2.jpg

Wat doet Feli-X?

Feli-X geeft trainingen over levenshouding, vaardigheidsonderwijs en innovatie in het onderwijs. We streven naar gelukkige leerkrachten en gelukkige kinderen, omdat gelukkige mensen nou eenmaal succesvoller zijn. Eén van de uitgangspunten van de trainingen is positieve psychologie; we gaan uit van het uitbouwen van kwaliteiten en talenten in plaats van het kijken naar beperkingen. Feli-X zorgt er door begeleiding en training voor dat scholen en leerkrachten de overstap kunnen maken van het huidige, traditionele onderwijs naar het onderwijs van de toekomst.

Feli-X werkt graag samen. We werken in het bijzonder samen met onze eigen ‘broertjes en zusjes’ Novilo B.V. en School of Understanding Amstelveen.

Ons aanbod van opleidingen en trainingen is ook te vinden op de website van Novilo

"Blijf Negatief in deze tijd. Met een positieve levenshouding"

bottom of page