top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
101897_transparant-2.png

Levensles #6

Verspreid een Lach

Op internet zie je momenteel heel veel filmpjes en plaatjes voorbij komen van mensen die iets grappigs of plezierigs weten te bedenken in deze spannende tijd. Heleen en haar dochter Jet zetten dit weekend hun character strength ‘humor’ in om andere mensen (en zichzelf!) blij te maken. Ze maakten een vrolijk pad met stoepkrijt en zagen direct effect: lachende voorbijgangers! Met behulp van humor weten mensen ook in moeilijke tijden te herkennen wat er leuk of grappig is en hoe ze deze lichtheid kunnen doorgeven. Humor zorgt voor meer verbinding met anderen en kan helpen bij het ervaren van betekenis in je leven. Hoe zouden jij en je kind kunnen zorgen voor een (glim)lach bij een ander?

Bekijk de les die we gemaakt hebben over dit onderwerp hieronder!

PhotoCollage_Feli-X_2.jpg

Wat doet Feli-X?

Feli-X geeft trainingen over levenshouding, vaardigheidsonderwijs en innovatie in het onderwijs. We streven naar gelukkige leerkrachten en gelukkige kinderen, omdat gelukkige mensen nou eenmaal succesvoller zijn. Eén van de uitgangspunten van de trainingen is positieve psychologie; we gaan uit van het uitbouwen van kwaliteiten en talenten in plaats van het kijken naar beperkingen. Feli-X zorgt er door begeleiding en training voor dat scholen en leerkrachten de overstap kunnen maken van het huidige, traditionele onderwijs naar het onderwijs van de toekomst.

Feli-X werkt graag samen. We werken in het bijzonder samen met onze eigen ‘broertjes en zusjes’ Novilo B.V. en School of Understanding Amstelveen.

Ons aanbod van opleidingen en trainingen is ook te vinden op de website van Novilo

"Blijf Negatief in deze tijd. Met een positieve levenshouding"

bottom of page