top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
101897_transparant-2.png

Levensles #5

Kuikentje op de trap

Misschien is het helemaal nieuw voor jou als ouder om je kind te begeleiden bij zijn schoolwerk. Vaak krijgen kinderen vooral feedback op het resultaat (‘0 foutjes’, ‘wat een mooie tekening’, ‘je hebt het niet goed gedaan’) en niet op de inzet of de manier waarop een kind iets heeft gedaan. Dit laatste is wel belangrijk voor het ontwikkelen van een groeimindset. Deze les is eigenlijk geschreven voor gebruik in de klas, maar volgens ons kun je hem ook thuis doen. Ontdek hoe je zelfs met jonge kinderen prima kunt praten over wat doorzetten is. 

Bekijk de les die we gemaakt hebben over dit onderwerp hieronder!

PhotoCollage_Feli-X_2.jpg

Wat doet Feli-X?

Feli-X geeft trainingen over levenshouding, vaardigheidsonderwijs en innovatie in het onderwijs. We streven naar gelukkige leerkrachten en gelukkige kinderen, omdat gelukkige mensen nou eenmaal succesvoller zijn. Eén van de uitgangspunten van de trainingen is positieve psychologie; we gaan uit van het uitbouwen van kwaliteiten en talenten in plaats van het kijken naar beperkingen. Feli-X zorgt er door begeleiding en training voor dat scholen en leerkrachten de overstap kunnen maken van het huidige, traditionele onderwijs naar het onderwijs van de toekomst.

Feli-X werkt graag samen. We werken in het bijzonder samen met onze eigen ‘broertjes en zusjes’ Novilo B.V. en School of Understanding Amstelveen.

Ons aanbod van opleidingen en trainingen is ook te vinden op de website van Novilo

"Blijf Negatief in deze tijd. Met een positieve levenshouding"

bottom of page