top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
101897_transparant-2.png

Levensles #4

Beweeg jezelf gelukkig

Zitten jij en je kind er even doorheen met al dat binnen zitten? Waarom zouden jullie dan niet zorgen voor gelukshormonen door even lekker met elkaar te dansen of springen? Kies je eigen manier van bewegen die bij jullie zorgt voor plezier en dan is dat moeilijke klusje voor werk of dat schoolwerk daarna ook meteen weer een beetje makkelijker. Wist je namelijk dat je brein door het ervaren van positieve emoties productiever en creatiever is en alle leercentra aanzet? Bovendien verhoogt het ervaren van geluk je energiepeil. Een win-win situatie!

Heleen Iordens is trainer en onderwijsadviseur bij Novilo en Feli-x. Vandaag laat zij met behulp van deze levensles – ondersteund door een video –  zien hoe je als ouder of leerkracht  deze les kunt geven aan je kinderen en/of leerlingen. Succes!

PhotoCollage_Feli-X_2.jpg

Wat doet Feli-X?

Feli-X geeft trainingen over levenshouding, vaardigheidsonderwijs en innovatie in het onderwijs. We streven naar gelukkige leerkrachten en gelukkige kinderen, omdat gelukkige mensen nou eenmaal succesvoller zijn. Eén van de uitgangspunten van de trainingen is positieve psychologie; we gaan uit van het uitbouwen van kwaliteiten en talenten in plaats van het kijken naar beperkingen. Feli-X zorgt er door begeleiding en training voor dat scholen en leerkrachten de overstap kunnen maken van het huidige, traditionele onderwijs naar het onderwijs van de toekomst.

Feli-X werkt graag samen. We werken in het bijzonder samen met onze eigen ‘broertjes en zusjes’ Novilo B.V. en School of Understanding Amstelveen.

Ons aanbod van opleidingen en trainingen is ook te vinden op de website van Novilo

"Blijf Negatief in deze tijd. Met een positieve levenshouding"

bottom of page