top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
101897_transparant-2.png

Levensles #3

Help een ander

Iets voor een ander doen geeft een geluksgevoel. Wanneer je er ook nog eens niets voor terug verwacht noemen we dit een random act of kindness. Juist in deze tijden zijn er mensen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. Hoe waardevol is het om met je kinderen te kijken wat zij voor een ander kunnen doen? Misschien voor de oudere buurman of buurvrouw? En hoe is het eigenlijk met opa of oma? Of zijn er mensen die ziek thuis moet blijven of mensen die bijvoorbeeld moeten werken van wie de kinderen alleen thuis zitten?

Heleen Iordens is trainer en onderwijsadviseur bij Novilo en Feli-x. Vandaag laat zij met behulp van deze levensles – ondersteund door een video –  zien hoe je als ouder of leerkracht  deze les kunt geven aan je kinderen en/of leerlingen. Succes!

PhotoCollage_Feli-X_2.jpg

Wat doet Feli-X?

Feli-X geeft trainingen over levenshouding, vaardigheidsonderwijs en innovatie in het onderwijs. We streven naar gelukkige leerkrachten en gelukkige kinderen, omdat gelukkige mensen nou eenmaal succesvoller zijn. Eén van de uitgangspunten van de trainingen is positieve psychologie; we gaan uit van het uitbouwen van kwaliteiten en talenten in plaats van het kijken naar beperkingen. Feli-X zorgt er door begeleiding en training voor dat scholen en leerkrachten de overstap kunnen maken van het huidige, traditionele onderwijs naar het onderwijs van de toekomst.

Feli-X werkt graag samen. We werken in het bijzonder samen met onze eigen ‘broertjes en zusjes’ Novilo B.V. en School of Understanding Amstelveen.

Ons aanbod van opleidingen en trainingen is ook te vinden op de website van Novilo

"Blijf Negatief in deze tijd. Met een positieve levenshouding"

bottom of page