top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
101897_transparant-2.png

Levensles #2

Verveling…. en nu?

Nu kinderen even niet naar school kunnen, komt er waarschijnlijk al snel een moment dat ze zich thuis gaan vervelen. En dat kan zich op verschillende manieren uiten: hangen, een zusje of broertje te lijf gaan, de ipad niet af willen staan, willen snoepen, met spullen gaan gooien, druk of juist passief worden. Gedrag waarvan je als ouder in eerste instantie misschien niet blij wordt. Wat als je even met je kind stilstaat bij wat er gebeurt? Kan het dan leren om op een andere manier met die verveling om te gaan?

Heleen Iordens is trainer en onderwijsadviseur bij Novilo en Feli-x. Vandaag laat zij met behulp van deze levensles – ondersteund door een video –  zien hoe je als ouder of leerkracht  deze les kunt geven aan je kinderen en/of leerlingen. Succes!

PhotoCollage_Feli-X_2.jpg

Wat doet Feli-X?

Feli-X geeft trainingen over levenshouding, vaardigheidsonderwijs en innovatie in het onderwijs. We streven naar gelukkige leerkrachten en gelukkige kinderen, omdat gelukkige mensen nou eenmaal succesvoller zijn. Eén van de uitgangspunten van de trainingen is positieve psychologie; we gaan uit van het uitbouwen van kwaliteiten en talenten in plaats van het kijken naar beperkingen. Feli-X zorgt er door begeleiding en training voor dat scholen en leerkrachten de overstap kunnen maken van het huidige, traditionele onderwijs naar het onderwijs van de toekomst.

Feli-X werkt graag samen. We werken in het bijzonder samen met onze eigen ‘broertjes en zusjes’ Novilo B.V. en School of Understanding Amstelveen.

Ons aanbod van opleidingen en trainingen is ook te vinden op de website van Novilo

"Blijf Negatief in deze tijd. Met een positieve levenshouding"

bottom of page