top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
101897_transparant-2.png

Levensles #12

Communiceren kun je leren

Communiceren doen we de hele dag en het lijkt zo makkelijk, maar toch gaat er nog wel eens iets mis. Weet een ander echt wat je bedoelt? Laat kinderen daar eens mee oefenen in deze levensles. De één vertelt de ander precies wat hij moet bouwen of tekenen, zonder dat er bij elkaar gespiekt mag worden. Pas achteraf kunnen ze aan het resultaat zien of ze elkaar echt goed begrepen hebben. Draai daarna de rollen om. En heb je één kind, doe dan zelf lekker mee!

PhotoCollage_Feli-X_2.jpg

Wat doet Feli-X?

Feli-X geeft trainingen over levenshouding, vaardigheidsonderwijs en innovatie in het onderwijs. We streven naar gelukkige leerkrachten en gelukkige kinderen, omdat gelukkige mensen nou eenmaal succesvoller zijn. Eén van de uitgangspunten van de trainingen is positieve psychologie; we gaan uit van het uitbouwen van kwaliteiten en talenten in plaats van het kijken naar beperkingen. Feli-X zorgt er door begeleiding en training voor dat scholen en leerkrachten de overstap kunnen maken van het huidige, traditionele onderwijs naar het onderwijs van de toekomst.

Feli-X werkt graag samen. We werken in het bijzonder samen met onze eigen ‘broertjes en zusjes’ Novilo B.V. en School of Understanding Amstelveen.

Ons aanbod van opleidingen en trainingen is ook te vinden op de website van Novilo

"Blijf Negatief in deze tijd. Met een positieve levenshouding"

bottom of page