top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
101897_transparant-2.png

Levensles #11

Stoeien met Emoties

Heeft je kind (of jij zelf?) even een baaldag? Geef er ruimte aan door stil te staan bij de emoties die daarachter zitten. Een idee van ons: zet die gevoelens eens samen met je kind op papier en maak er bijvoorbeeld een gedichtje of een elfje van. Zo werk je zomaar aan de emotionele intelligentie van je kind! En het mooie is, vaak kan er daarna weer geknuffeld en gelachen worden.

PhotoCollage_Feli-X_2.jpg

Wat doet Feli-X?

Feli-X geeft trainingen over levenshouding, vaardigheidsonderwijs en innovatie in het onderwijs. We streven naar gelukkige leerkrachten en gelukkige kinderen, omdat gelukkige mensen nou eenmaal succesvoller zijn. Eén van de uitgangspunten van de trainingen is positieve psychologie; we gaan uit van het uitbouwen van kwaliteiten en talenten in plaats van het kijken naar beperkingen. Feli-X zorgt er door begeleiding en training voor dat scholen en leerkrachten de overstap kunnen maken van het huidige, traditionele onderwijs naar het onderwijs van de toekomst.

Feli-X werkt graag samen. We werken in het bijzonder samen met onze eigen ‘broertjes en zusjes’ Novilo B.V. en School of Understanding Amstelveen.

Ons aanbod van opleidingen en trainingen is ook te vinden op de website van Novilo

"Blijf Negatief in deze tijd. Met een positieve levenshouding"

bottom of page